@Janco en Marja

Partners
Ja
2010

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Dit is voor ons al jaren onze favoriete camperplaats en inmiddels beschouwen we de eigenaren als vrienden. Een camperplaats waar we zo graag verblijven en we altijd heerlijk tot rust komen. Kom je er voor het eerst, kijk dan ook even in hun winkel, want daar is altijd wel iets te vinden. Heb je onverhoopt problemen met je camper, vraag dan even naar “Grondsels camper service". Kortom, een plek die veel meer dan de maximale punten verdient.

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Vorige week waren we op deze fantastische camperplaats geweest en wat hebben we een paar heerlijke dagen gehad. Bij aankomst was het ontvangst heel vriendelijk en spontaan. De eigenaresse gaf ons informatie en foldertjes over wat er in de buurt allemaal te doen was. De camperplaats was heel netjes en heerlijk rustig. Camperplaats “Afslag Nagele", dank voor jullie gastvrijheid en tot de volgende keer, want wij komen zeker terug!!!

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

Een aantal jaren geleden hebben we voor het eerst met alle tevredenheid op deze camperplaats gestaan en afgelopen weekend waren we wederom naar "De Lits" afgereisd. We stonden er nu als enige camper, maar in een jachthaven is ondanks het winterseizoen altijd wel wat te beleven. De beheerder van de camperplaats is heel erg behulpzaam en liep mee om de beste plek te laten zien. Wij hebben weer een heel fijn weekend gehad en komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld4 maanden geleden

Toen ik mijn vrouw vertelde dat ik haar mee zou nemen naar "De Lopende Eend" dacht ze eerst dat we naar een Chinees restaurant zouden gaan. Echter was het de camperplaats "De Lopende Eend". We zijn hier het afgelopen weekend drie nachten geweest en wat hebben we genoten. Bij aankomst was het ontvangst zo vriendelijk en spontaan. Maar ook de eenden en kippen die heerlijk langs de campers lopen zijn een plezier om te zien. Wij komen zeker terug!!!

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Wat een gigantisch fijne camperplaats is dit!! We waren hier afgelopen weekend en hebben samen met onze twee blinde hondjes volop genoten. Maar buiten het feit dat deze camperplaats prachtig is, zijn ook de eigenaresse en haar moeder heel aardig en behulpzaam. Het enige nadeel op deze camperplaats is dat de tijd veel te snel gaat. Zo check je in en voor je het weet vliegen de dagen voorbij en moet je weer naar huis. Wij komen zeer zeker terug!!!